Consiliere si dezvoltare personala

Diagnosticarea cu o afecţiune cronică apare de multe ori ca un obstacol care intervine în mod neaşteptat şi dramatic între speranţele şi visele noastre despre viaţă şi realitatea pe care suntem nevoiţi să o trăim. Nu ne putem opri din drum, dar nici nu ştim încotro să mergem. Suntem puşi în situaţia de a ne schimba priorităţile, valorile, planurile…suntem nevoiţi să învăţăm să trăim din nou. Modul în care vom alege să trăim depinde numai de noi. Putem alege să ne complacem în autocompătimire, neputinţă şi frustrare, sau putem privi această provocare ca pe un prilej de evoluţie, ca pe o treaptă superioară,  care, odată ce am urcat-o, ne dezvăluie noi sensuri ale vieţii care merită explorate şi care ne pot aduce echilibru şi fericire.

Prin consiliere puteţi depăşi cele mai multe dintre dezechilibrele care apar ca urmare a diagnosticării cu o afecţiune cronică, aşa cum este lupus. Puteţi redobândi respectul de sine, vă puteţi echilibra relaţiile cu cei din jurul vostru, puteţi să vă desprindeţi de o serie de obiceiuri nesănătoase, vă puteţi descoperi calităţi şi resurse care să vă ajute să faceţi faţă provocărilor afecţiunii fizice, vă puteţi reorienta profesional atunci când este necesar şi învăţaţi să faceţi faţă gândurilor si emoţiilor negative. Astfel, diagnosticul pe care îl aveţi se va transforma dintr-un obstacol într-o invitaţie către evoluţie personală.

Activitatea de consiliere este desfăşurată în cadrul  Asociaţiei LUPUS ROMÂNIA de Patricia Ionea, membru fondator al acestei asociaţii, având specializările de consilier vocaţional şi consilier de dezvoltare personală, precum şi o vastă experienţă dobândită prin activităţile de susţinere şi consiliere a pacienţilor cu lupus timp de 10 ani.

Pentru programări, puteţi suna la numărul de telefon 0724506678 sau puteţi trimite mail pe adresa ioneapatricia@gmail.com.